Jongeren werker ArnoldKennismaker:
Wie?
Arnold & Vera Wienen, samen met onze kinderen Joah (4) en David (2).

Adres?
Wij wonen aan de Talithastraat 5 in Zuidhorn

Opgegroeid?
Arnold is geboren in de stad Groningen en is op zijn achtste verhuisd naar Assen. Na wat omzwervingen in Amersfoort en Rotterdam kwam hij uiteindelijk weer terug naar Assen.
In deze periode leerde Arnold Vera kennen, die geboren is in Amersfoort, maar al snel naar Zuidhorn verhuisde en daar tot haar trouwen heeft gewoond.
We hebben samen in Assen en Groningen gewoond, maar wonen sinds een jaar met veel plezier in Zuidhorn.

Werk?
Arnold is jongerenwerker & muzikant. Hij is ondertussen drie jaar als Jongerenwerker verbonden aan De Rank in Zuidhorn en sinds midden september ook als jongerenwerker verbonden aan de Ferbiningstsjerke. Arnold doet dit werk met heel veel plezier. Het is super om voor deze prachtige doelgroep aan het werk te zijn, met ze mee te lopen en te delen van het geloof in God onze schepper en Jezus onze redder.
Daarnaast is hij koordirigent, mag ik graag zelf muziek maken en zingen.
Vera werkt als Backoffice-Sales medewerker bij Ziggo. In dit werk ondersteunt ze de verkoopmedewerkers in het land, heeft ze daarin een aantal coördinerende taken op de afdeling waar ze werkt.

Hobby’s
De grote hobby van Arnold is muziek maken, vind hij het heerlijk om lekker een potje voetbal te kijken en vind hij het altijd érg gezellig om een avond met vrienden af te spreken en onder het genot van een drankje gezellig bij te kletsen.
Vera sluit deze gezellige avonden ook graag aan, zeker als er spelletjes gespeeld worden. Ze zingt in Connect, waar Arnold ook bij betrokken is, mag daarnaast graag een filmpje kijken en vind het lekker om actief aan de slag te zijn.

Vakantiebestemmingen?
Wij houden ervan om lekker met de kinderen op vakantie te gaan. Kamperen is aan ons niet zo besteed, maar een gezellig huisje met een speeltuintje voor de kinderen voor de deur is meer wat ons past.
We hebben in het verleden regelmatig lekkere zonvakanties gehad, maar tegenwoordig kiezen we liever voor een kindvriendelijke vakantie in bijvoorbeeld Nederland.

Christelijke muziek?
We luisteren hier thuis heel veel muziek. Zowel seculiere muziek als Christelijke muziek. Als we Christelijke muziek luisteren, luisteren we graag naar Michael W Smith, Chris Tomlin, Sela, maar ook de opwekkingsmuziek galmt hier regelmatig door het huis.

Welk Bijbelgedeelte spreekt je aan?
Psalm 150! Loof de Heer! Dat is absoluut het gedeelte uit de Bijbel waar wij ons helemaal mee willen en kunnen identificeren.

Actief voor de kerk?
Arnold is actief als jongerenwerker, Vera is in De Rank in Zuidhorn actief als leider van de Bijbelkidzzz. Dit zijn speciale samenkomsten voor kinderen van de bovenbouw van de basisschool, waar lekker gezongen, gebeden, geknutseld en wordt nagedacht over een Bijbelgedeelte wat centraal staat.
Daarnaast zingen we samen met regelmaat met Connect in kerkdiensten.

Nominatie voor de volgende keer?
Arnold ziet er erg naar uit om jullie te leren kennen. Ook al zijn de 12 uren in de week die daarvoor bestemd zijn, beperkt. De komende weken/maanden zal hij zich vooral gaan richten op de mensen die betrokken zijn bij het jeugdwerk. We willen natuurlijk allemaal dat het jeugdwerk zo snel mogelijk weer als een wervelwind tekeer gaat. Daar gaan we samen met alle betrokkenen heel hard aan werken, maar geduld is daarbij ook een schone zaak.
De komende weken is onze agenda op de zondag nog behoorlijk gevuld, maar in de toekomst zullen we zeker met regelmaat bij jullie in de kerk te vinden zijn.

 
terug