Kinderoppas

Voor kinderen van 0-4 jaar is er iedere zondagochtend oppas aanwezig tijdens de Eredienst. Ook kinderen die ouder zijn maar nog niet deelnemen aan de Bernetsjerke zijn welkom. Een fijne plek om lekker te spelen. Er is veel speelgoed aanwezig; Puzzels, auto’s, en poppen. Ook kan er worden (voor)gelezen, of met de keuken of boerderij gespeeld worden. Voor de allerkleinsten is er een box en een wipstoeltje aanwezig. Kortom, genoeg vermaak. De tv staat altijd aan zodat we vanuit het lokaal mee kunnen kijken naar de dienst en ook wel eens een dansje meedoen en meezingen als er voor de grotere kinderen een mooi kinderlied is tijdens de dienst.

We hebben een oppasrooster waarin we rouleren met zo’n 20 dames. Er zijn altijd 2 oppassers; een volwassene en een jongere. Tijdens bijzondere diensten nog iemand extra omdat we dan vaak meer kindjes mogen verwelkomen. Mocht het jou of u ook leuk lijken het oppasteam te komen versterken, van harte welkom.

Tijdens de collecte is er voor ouders/verzorgers de mogelijkheid om hun kind(eren) op te halen bij de oppas en ze voor het laatste deel van de dienst mee te nemen de kerk in. Zo kunnen ook deze jongste leden van onze gemeente de zegen meekrijgen. Voor kinderen die de 4 jaar naderen is het een mooie manier om alvast een beetje te kunnen wennen aan het ‘in de kerk zitten’.

Jezus zei; “Laat de kind’ren tot mij komen”. Van harte welkom bij de kinderoppas!

terug